Antiquariaat Müller
Home » Sterk afgeprijsde NIEUWE BOEKEN » THEOLOGIE L t/m Z » Werkboekjes voor de Eredienst » 15. KRUISMEDITATIE EN BEKLAG GODS IN LITURGIE EN LEERHUIS.
Aanmelden nieuwsbrief
Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van nieuw binnengekomen titels, nieuwe aanbiedingen en de voortgang van deze website.
Voornaam
Achternaam
Als je dit veld kunt zien, laat dit veld dan leeg:
E-mail
 

15. KRUISMEDITATIE EN BEKLAG GODS IN LITURGIE EN LEERHUIS. Door Hans Uytenbogaardt, Wim Kloppenburg en Henk Vreekamp. (met muzieknotaties.)

15. KRUISMEDITATIE EN BEKLAG GODS IN LITURGIE EN LEERHUIS. Werkboekjes voor de Eredienst. Een serie publikaties samengesteld op verzoek van het Samenwerkingsorgaan voor de eredienst van de Nederlandse Hervormde Kerk, de Gereformeerde Kerken in Nederland en de Evangelisch-Lutherse Kerk in het Koninkrijk der Nederlanden, later op verzoek van het landelijk dienstencentrum van de P.K.N. Onder redactie van o.a.: Ds.W.van Beek, Drs.P.M.J.Hoogstrate, Dr.D.van Keulen, Ds.M.J.Kreeft, Dr.E.Rose en G.Warnink.
€ 0,00 nu € 1,50
WERKBOEKJES VOOR DE EREDIENST. 15. KRUISMEDITATIE EN BEKLAG GODS IN LITURGIE EN LEERHUIS. Door Hans Uytenbogaardt, Wim Kloppenburg en Henk Vreekamp. Werkboekjes voor de Eredienst. Een serie publikaties samengesteld op verzoek van het Samenwerkingsorgaan voor de eredienst van de Nederlandse Hervormde Kerk, de Gereformeerde Kerken in Nederland en de Evangelisch-Lutherse Kerk in het Koninkrijk der Nederlanden, later op verzoek van het landelijk dienstencentrum van de P.K.N. Onder redactie van o.a.: Ds.W.van Beek, Drs.P.M.J.Hoogstrate, Dr.D.van Keulen, Ds.M.J.Kreeft, Dr.E.Rose en G.Warnink. 1999 gebrocheerd.62 pag. (met muzieknotaties.)
1e druk, 1999
62 pagina's
gebrocheerd
nieuw exemplaar
meer boeken van deze schrijver
AANBIEDINGEN
-
totaal 0 producten: € 0,00
Theologische Boekhandel
ANTIQUARIAAT MÜLLER

Cincinnati Building
Schiedamsedijk 132
3134 KK Vlaardingen
Nederland

Telefoon.: 010 - 438 65 38
Fax.: 010 - 438 86 75